Belysning

Kontor belysning, facade - og park belysning

Kontorbelysning

I kontor miljøer er det vigtigt med den rette belysning. Her spiller lampernes udformning, placering samt typer en vigtig rolle. Derfor er det vigtigt at tage en ekspert med på råd.

Hos Meier Installation kan vi hjælpe jer til at finde den hel rette løsning. Vi kan træde til med gode råd og vejledning, samt via vores tætte samarbejde med leverandører, få afdækket jeres behov, og udarbejde et godt tilbud.

 Udvendig lys & park belysning

Belysning i parker og haver, kan have flere formål. Det kan være tryghedsskabende, eller det kan være af arkitektoniske årsager.

Ved at belyse grønne områder og parker, øger du tryghedsfølelsen hos mennesker, der derved færdes mere udenfor.

Livskvaliteten øges når man færdes i det fri

Ved at belyse træer og andre høje bevoksninger, er du med til at give landskabet et helt nyt liv når mørket sænker sig. Når træet belyses fra flere forskellige sider, skaber man et pænere og mere jævnt helhedsindtryk.

Et buskads kan eksempelvis belyses med et bredstrålende armatur, og derved gøre at lyset spredes godt ud på jorden.

Facade belysning

Lys skaber opmærksomhed. Lys er en rigtig god måde at skabe blikfang på. Flere og flere benytter facade belysning i dag. Men det er vigtigt at vælge den rigtige belysning. Her kan vi hos Meier Installation, også hjælpe jer med den rette vejledning, og gode råd.

 For yderligere inspiration, se mere på : www.fagerhult.dk/outdoor/

 

Kontakt os for rådgivning omkring belysning