IP Telefoni

- løsninger til fx den lille erhvervsdrivende, eller klinikken

Meier Installation tilbyder nu til vores kunder IP telefoni. Igennem vores samarbejdspartner BMC Denmark, leverer vi forskellige løsninger til vores erhvervs kunder.

Fra ISDN til IP telefoni

Erhverv IP telefoniVi leverer løsninger til den lille erhvervsdrivende, eller klinikken med receptionisten, der har behov for flere ind og udgående samtaler.
Vi står for levering og installation af telefoner, og idriftsættelse af anlægget, og BMC Denmark står for selve tele og data abonnementet.
Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak om hvilke løsningsmodeller, der kan være til gavn for jeres virksomhed. Vores forslag vil altid være med udgangspunkt i jeres behov, og skræddersyet til jeres ønsker.

Det rigtige omstillingssystem sikrer, at alle opkald når frem til den rette person..

Erhverv IP telefoni

IP telefoni er til jer som står med et traditionelt omstillings anlæg, baseret på dyre ISDN linjer. Der er nemlig rigtig mange penge at spare. Både på ens abonnementer, men også på ens samtale udgifter. Og du for ligeledes en langt større fleksibilitet med dit nye system.

Vi kan levere rene mobile løsninger, som kunne være et alternativ til den travle håndværker, eller en mands virksomheden. Til den lille virksomhed anbefaler vi vores hostede løsning, hvor ens omstillings anlæg, er et virtuelt omstillings anlæg. Som ligger hos udbyderen, og derfor er der ikke påkrævet at opsætte et anlæg hos kunden.

 

For mere information:

Gigaset IP telefoner
Yealink IP telefoner

 

Kontakt os for rådgivning omkring IP telefoni